Η Cardi B ετοιμάζει νέο άλμπουμ για το Σεπτέμβριο

Με καινούργια τραγούδια επιστρέφει η Cardi B.

Παρότι ο παρθενικός δίσκος της κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Απρίλιο, η Cardi B ετοιμάζει ένα νέο δισκογραφικό εγχείρημα για το Σεπτέμβριο.

Το πρώτο άλμπουμ της 25χρονης ράπερ από το Μπρονξ τιτλοφορείται «Invasion Of Privacy» και έκανε θριαμβευτικό ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200», έχοντας γίνει πλατινένιο.

Η Cardi B είναι συνολικά η πέμπτη γυναίκα στα χρονικά που κατακτά την κορυφή της συγκεκριμένης κατάταξης, ενώ το «Invasion Of Privacy» είναι για την πλατφόρμα του Apple Music το άλμπουμ από γυναίκα με τις περισσότερες ακροάσεις κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Όλα τα τραγούδια του «Invasion Of Privacy» εμφανίστηκαν ταυτόχρονα στο chart του «Hot 100» και η Cardi B ξεπέρασε την αντίστοιχη επίδοση της Beyoncé, όσον αφορά τις γυναίκες καλλιτέχνες.

Τέσσερις μήνες μετά, η Cardi B αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το επόμενο βήμα της, το οποίο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το άλμπουμ θα αποτελείται από τραγούδια που τελικά δεν συμπεριελήφθησαν στο «Invasion Of Privacy» και από άλλες τέσσερις και από άλλα «τέσσερα ή πέντε» νέα τραγούδια που δεν έχουν ηχογραφηθεί ακόμα.

«Υπάρχουν περίπου πέντε τραγούδια που υποτίθεται θα έβαζα στο Invasion Of Privacy», είπε η Cardi B κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram. «Θα τα βάλω σε αυτό το πρότζεκτ, Το οποίο Θέλω πραγματικά να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά μου λείπουν περίπου 4-5 τραγούδια», σχολίασε.

Η Cardi B ανέφερε επιπλέον ότι πρόκειται να συμμετάσχει σε έξι τραγούδια τρίτων καλλιτεχνών, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί την πιο περιζήτητη ράπερ.

Η 25χρονη Αμερικανίδα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της στις 10 Ιουλίου, Ανακοίνωσε επίσης ότι σχεδιάζει μία κολεξιόν μόδας σε συνεργασία με τη «Fashion Nova», που θα αποτελείται από περισσότερα από εκατό κομμάτια.

«Θα τη λάνσαρα στην Εβδομάδα Μόδας, αλλά θα το κάνω το Νοέμβριο, επειδή είναι πολλά κομμάτια», εξήγησε.

Πηγη : Hit Channel

SHARE: