Μία ξεχωριστή α καπέλα εκτέλεση στο «Havana» της Camila Cabello επιχειρούν οι Pentatonix, ειδήμονες στον τομέα τους.
Το βραβευμένο με Grammy α καπέλα συγκρότημα των Pentatonix διασκευάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο το smash hit «Havana» της Camila Cabello.
Το γκρουπ έχει πουλήσει πάνω 6,4 εκατομμύρια άλμπουμ μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy, έχει λάβει μία Daytime Emmy υποψηφιότητα και έχει τραγουδήσει για χιλιάδες κόσμου στις sold out εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο. Το κανάλι των Pentatonix στο YouTube μετρά πάνω από 13,7 εκατομμύρια συνδρομητές και οι συνολικές προβολές των βίντεο ξεπερνούν τα 2,7 δισεκατομμύρια.
Την προηγούμενη χρονιά, η πεντάδα κυκλοφόρησε μία deluxe έκδοση για τον πλατινένιο εορταστικό δίσκο «A Pentatonix Christmas». Το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2015 και έφερε ως τίτλο την ονομασία τους έγινε χρυσό, έχοντας κάνει ντεμπούτο στο Νο1 του «Billboard 200».
Επιπλέον, εφτά από τις δισκογραφικές δουλειές των Pentatonix έχουν αποκτήσει μία θέση στο Top 10 του «Billboard 100» (δύο στο Νο1). Τα άλμπουμ και τα singles που έχουν κυκλοφορήσει, έχουν πιστοποιηθεί από την αμερικανική RIAA ως πολυπλατινένια, πλατινένια και χρυσά.
Το 2015, οι Pentatonix παρουσιάσουν το «On My Way Home», το πρώτο ντοκιμαντέρ για μία περιοδεία τους και εμφανίστηκαν στην κινηματογραφική ταινία «Pitch Perfect 2».
Νωρίτερα φέτος, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το «PTX Vol. 4 – Class», όπου περιέχεται η βραβευμένη με Grammy εκτέλεση του «Jolene» μαζί με την Dolly Parton καθώς και μία ενορχήστρωση για το κλασικό «Imagine» του John Lennon.
Αυτήν την περίοδο, η Kristin Maldonado των Pentatοnix κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway, υποδυόμενη τη «Lauren» στο μιούζικαλ «Kinky Boots».
Πηγή: hit-channel.com