Britney Spears: Διέρρευσε το αρχικό «Hey Ma» με τον Pitbull που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Παρόλο που η συνεργασία της Britney Spears με τον Pitbull και τον Romeo Santos στο «Hey Ma» δεν κυκλοφόρησε ποτέ, ήρθε τελικά στην επιφάνεια.

H Britney Spears επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Pitbull στο «Hey Ma», αλλά αντικαταστάθηκε από την Camila Cabello. Μερικούς μήνες αργότερα, η αρχική έκδοση του τραγουδιού διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το «Hey Ma» ήταν το τραγούδι της ταινίας «The Fate of the Furious», δηλαδή του «Fast & Furious 8», που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την προηγούμενη άνοιξη.

Η ισπανόφωνη εκδοχή του «Hey Ma» με τον Pitbull, τον J Balvin και την Camila Cabello (που κυκλοφόρησε πρώτη) μετρά 259,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 187 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify, ενώ ακολούθησε και η αγγλόφωνη έκδοση του τραγουδιού.

Η διαφορά στο αρχικό «Hey Ma» δεν είναι μόνο η Britney Spears. Το όνομα του Romeο Santos, του πρώην τραγουδιστή της bachata μπάντας Aventura, εμφανίζεται επίσης αντί του Κολομβιανού αστέρα J Balvin.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή της 36χρονης τραγουδίστριας; «Η ιστορία από πίσω είναι αστεία», είχε δηλώσει ο Pitbull στο Radio.com τον Μάρτιο.

«Στην αρχή, στην ηχογράφηση ήμουν εγώ και ο Romeo Santos με την Britney Spears. Στο “Fast and Furious” κατέληξε να τους αρέσει. Και έφεραν τον J Balvin και την Camila Cabello. Οπότε, ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Να το βλέπεις να προχωρά για να γίνει η εισαγωγή στην ταινία, στο πρώτο τεράστιο κινηματογραφικό franchise που γυρίστηκε στην Κούβα, είναι μία καταπληκτική τιμή», περιέγραψε.

Στη συνέχεια είχε προσθέσει ότι η αρχική έκδοση ίσως κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και πως δεν είχε άδικο. «Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως υπάρξει ένα remix με τον Romeo και την Britney στο μέλλον. Αλλά ήταν τιμή που ήμουν ικανός να δουλέψω με την Britney», είχε πει.

SHARE:

Σχετικά