Μπορεί ένας χιονάνθρωπος να αισθανθεί όσα νιώθει η Sia; Είναι το χιόνι που λιώνει ή αληθινά δάκρυα που τρέχουν;
Η Sia φτιάχνει το δικό της χιονάνθρωπο και ετοιμάζεται για τα φετινά Χριστούγεννα με μία μοναδική μπαλάντα.
Το «Snowman» είναι το δεύτερο άκουσμα μετά το «Santa’s Coming For Us» με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή από το πρώτο χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της Αυστραλής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού. «Κάθε ημέρα είναι Χριστούγεννα» και η Sia γιορτάζει με το ομώνυμο άλμπουμ, «Every Day Is Christmas», που κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου από τη Monkey Puzzle και την Atlantic Records.
Πρόκειται για το δίσκο που εγκαινιάζει τη συνεργασία της 41χρονης hitmaker με τον όμιλο της Warner Music και τη δισκογραφική εταιρεία της Atlantic Records, στο δυναμικό της οποίας προσχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι.
Η συλλογή των δέκα εορταστικών και πρωτότυπων τραγουδιών που συνθέτουν το «Every Day Is Christmas» έχουν γραφτεί από τη Sia σε σύμπραξη με τον επιτυχημένο Αμερικανό παραγωγό Greg Kurstin, συνεχίζοντας μία μακροχρόνια συνεργασία μετά από τις διεθνείς και τεράστιες επιτυχίες «Cheap Thrills», «Chandelier», «The Greatest», «Elastic Hearts» και άλλα τραγούδια.
Εκτός από την επικείμενη κυκλοφορία του «Every Day Is Christmas», η Sia σκηνοθετεί το πρώτο φιλμ της, δανείζει τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας κινουμένων σχεδίων «My Little Pony: The Movie», όπου τραγουδά επίσης το «Rainbow».
Επιπλέον, συμμετέχει και συνυπογράφει τη νέα επιτυχία του ZAYN, «Dusk Till Dawn», η οποία έχει εκτιναχθεί στο Νο6 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.
Δείτε το video clip εδω: