Miley Cyrus: Άδοξο και πρόωρο τέλος για το άλμπουμ «Younger Now»

Η Miley Cyrus ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Άδοξο τέλος για το νέο δίσκο της Miley Cyrus;

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα την καινούρια δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «Younger Now», μέσω της RCA Records / Sony Music, η οποία συνοδεύτηκε από πολλές φιλοδοξίες και ελπίδες. Το άλμπουμ των έντεκα τραγουδιών στιγματίστηκε από τον προσανατολισμό στην country μουσική, το είδος που έχει συνυφανθεί με την οικογένεια Cyrus και από την εξερεύνηση ενός acoustic ύφους.

Η Miley Cyrus άλλαξε και τα φανταχτερά και προκλητικά τολμήματα (φάνηκαν να) είναι κομμάτι του παρελθόντος. Αυτό ήταν, τουλάχιστον, το βασικό μήνυμα που έχει προκύψει από το «Younger Now» από την πρώτη στιγμή, από τότε που ήρθε στην επιφάνεια το «Malibu» και το «Inspired».

Πάντως, το καταναλωτικό κοινό δε δείχνει να έχει συμμεριστεί τις προθέσεις της Miley Cyrus για ολοκληρωτική αλλαγή προσωπικότητας και οι πωλήσεις που κατέγραψε το «Younger Now» μπορούν να περιγραφούν κατάλληλα με μία μόνο λέξη: Απογοητευτικές.

To άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο5 του αμερικανικού «Billboard 200», σημειώνοντας 45.000 ισοδύναμες πωλήσεις (33.000 φυσικές πωλήσεις αντιτύπων συν το streaming) κατά την πρώτη εβδομάδα διάθεσης. Ο αριθμός είναι έξι(!) φορές μικρότερος από τις επιδόσεις του «Bangerz», που μέτρησε 270.000 πωλήσεις την αντίστοιχη περίοδο το 2013.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της, η Miley Cyrus δε σκοπεύει να προωθήσει άλλο single από το «Younger Now» και σταματά στο ομώνυμο τραγούδι που κυκλοφόρησε ως προπομπός πριν το δίσκο. Η 24χρονη τραγουδίστρια ανέφερε ότι προτιμά να επικεντρωθεί στο ρόλο της ως κριτής / μέντορας / «coach» στο αμερικανικό «The Voice».

Στις αρχές Οκτωβρίου, η Miley Cyrus είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε πλάνα για περιοδεία υποστήριξης του «Younger Now», προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι αδυνατεί επειδή θέλει να φροντίζει τους… χοίρους που έχει ως κατοικίδια.

SHARE: