Dim lights Sam Smith -Too good at goodbyes

Ακολουθώντας την τεράστια παγκόσμια επιτυχία του ντεμπούτου άλμπουμ του, “In The Lonely Hour”, ο Sam Smith ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο νέο του single “Too Good At Goodbyes”.
Είναι το πρώτο νέο τραγούδι του Sam Smith από τότε
που κυκλοφόρησε το #1 hit, το James Bond theme song “Writing’s On The Wall” το 2015. Γραμμένο με τον μακροχρόνιο συνεργάτη -βραβευμένο με Oscar και Grammy- Jimmy Napes και το ντουέτο των Νορβηγών παραγωγών Stargate, το “Too Good At Goodbyes” για άλλη μία φορά επιδεικνύει την αναμφισβήτητα μοναδική φωνητική εμβέλεια του Sam και το συγκινησιακό ταλέντο του στη τραγουδοποιία. Στο εκφραστικό, soulful κομμάτι, ο Sam Smith αναλογίζεται “Το τραγούδι αφορά μία σχέση στην οποία ήμουν και είναι ουσιαστικά για το πώς γίνεσαι καλύτερος στο να την παρατάς. Έχει περάσει πολύς καιρός που δεν έχω βγάλει καθόλου μουσική και πιστεύω ότι αυτό το πρώτο single θέτει τον τόνο για το τι πρόκειται να έρθει.”

Για να δώσει στους fans μία γεύση για το πρόκειται να ακολουθήσει και για να γιορτάσει την επιστροφή του, ο Sam θα κάνει μία σειρά από οικείες παραστάσεις στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Βερολίνο. Αυτή θα είναι μία σπάνια ευκαιρία να δεις τον διεθνή superstar σε τόσο προσωπικό, ζεστό περιβάλλον.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το ντεμπούτο άλμπουμ του Sam Smith, και από τότε έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του πλανήτη με περισσότερες από 12 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, ένα #1 UK album, πέντε #1 UK singles και ΄μία σειρά από εντυπωσιακά βραβεία που περιλαμβάνουν ένα Oscar, ένα Golden Globe, τρία Brit Awards, τρία Billboard Music Awards, τέσσερα Grammy και έξι MOBO Awards, ανάμεσα σε άλλα.

 

 

SHARE: